'Comedyserie Roseanne maakt comeback'

Veronica Superguide logo
'Comedyserie Roseanne maakt comeback'

'Comedyserie Roseanne maakt comeback'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zo’n anderhalve maand geleden ontstond er een kleine Roseanne-reünie toen John Goodman (64) een bezoek bracht aan de talkshow The Talk, die zijn voormalige tv-dochter Sara Gilbert presenteert. Gilbert liet de studio ombouwen tot de welbekende woonkamer van de Conners, waarin ze van 1988 tot 1997 wekelijks te zien waren. Nu lijkt het erop dat er misschien wel meer schuil ging achter die gezellige ‘get together’ dan we in eerste instantie dachten…

Comeback

Roseanne Barr en John Goodman blazen hun televisiehuwelijk namelijk mogelijk nieuw leven in. Volgens Deadline wordt er gewerkt aan een comeback van de comedyserie Roseanne.

Meer oude bekenden

Niet alleen Roseanne en John keren terug voor acht afleveringen, ook Gilbert zou al aan boord zijn. Met Laurie Metcalf, die tussen 1988 en 1997 te zien was als Roseannes zus Jacky, en andere acteurs uit de serie wordt volgens Deadline nog gesproken over het weer oppakken van hun rol.

Netflix-reboot?

Mogelijk zijn de nieuwe afleveringen straks te zien op Netflix, dat eerder al Full House en One Day At A Time nieuw leven inblies. Ook ABC, dat Roseanne in de jaren negentig uitzond, is nog in de running.
Luisteren we straks weer wekelijks naar deze bekende tune?

Lees verder