Comedylegende Jerry Seinfeld gaat serie maken voor Netflix

Veronica Superguide logo
Comedylegende Jerry Seinfeld gaat serie maken voor Netflix

Comedylegende Jerry Seinfeld gaat serie maken voor Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix zet de laatste maanden flink in op comedy. Na exclusieve deals met Dave Chappelle, Amy Schumer en Chris Rock heeft de streaming-gigant nu ook comedyheld Jerry Seinfeld weten te strikken!

Obama

Jerry Seinfeld gaat voor Netflix niet alleen twee specials maken, maar ook niet minder dan 24 gloednieuwe afleveringen van Comedians in Cars Getting Coffee! Zoals de titel al een beetje weggeeft, gaat de comedyheld daarin een stukje rijden met zijn collega-comedians om te praten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Seinfeld ontving in zijn auto legendarische komieken als Jim Carrey, Sarah Silverman en Chris Rock. Bij hoge uitzondering mocht zelfs President Obama een keer een bakkie doen met de Seinfeld-ster!

Ontwikkeling

Comedians in Cars getting Coffee loopt al vanaf 2012, maar was alleen als webserie te zien via Crackle, de streaming-dienst van Sony. Niet alleen zullen er 24 nieuwe afleveringen te zien zijn, ook alle vorige seizoenen komen beschikbaar op Netflix. Daarnaast gaat Seinfeld nog twee nieuwe stand-up comedy specials maken én gaat hij Netflix helpen bij het ontwikkelen van nieuwe series. De eerste special en de nieuwe afleveringen van Comedians in Cars getting Coffee staan gepland voor komend najaar.

Lees verder