Colossus en Negasonic Teenage Warhead keren terug in Deadpool 2

Veronica Superguide logo
Colossus en Negasonic Teenage Warhead keren terug in Deadpool 2

Colossus en Negasonic Teenage Warhead keren terug in Deadpool 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deadpool is misschien wel de beste superheldenfilm van 2016 en dus kon een vervolg niet uitblijven. Naast een paar nieuwe X-Men, zien we ook een paar oude bekenden terug in Deadpool 2!

Sidekicks

De voorbereidingen voor Deadpool 2 zijn al in volle gang en naarmate de productie vordert, komen er steeds meer sappige details naar buiten over deze gloednieuwe Marvel-film. Het was al bekend dat X-Mannen als Cable en Domino te zien zouden zijn in dit vervolg, maar de sidekicks die het eerste deel zo’n succes maakten worden ook niet vergeten: Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en Colossus (Stefan Kapicic) keren terug in Deadpool 2!

Cameo

Dat bevestigden scriptschrijvers Rhett Reese and Paul Wernick in een interview met Collider. Ze lieten echter nog niks los over wat we kunnen verwachten van het optreden van Colossus en Negasonic en Deadpool 2. Misschien maakt het duo slechts een cameo, misschien vechten zij weer de hele film zij aan zij met ‘the merc with a mouth’. Voor het antwoord op die vraag moeten we nog even geduld hebben: Deadpool 2 komt in het voorjaar van 2018 pas uit.

Lees verder