Code rood in spectaculaire nieuwe trailer rampenfilm Geostorm

Veronica Superguide logo
Code rood in spectaculaire nieuwe trailer rampenfilm Geostorm

Code rood in spectaculaire nieuwe trailer rampenfilm Geostorm

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fan van extreme rampenfilms als 2012 en The Day after Tomorrow? Dan mag je de explosieve nieuwe trailer voor Geostorm niet missen!

Defect

In Geostorm hebben geleerden een netwerk van satellieten gebouwd dat de aarde beschermt tegen extreme weersomstandigheden. Maar wanneer er een defect ontstaat in dit systeem, breekt de hel los. Al snel barsten overal op aarde tropische stormen, verwoestende orkanen, tsunami’s en andere klimaatellende uit. Wetenschapper Jake (Gerard Butler) moet de storing zien op te lossen, voordat een allesvernietigende geostorm het leven op aarde wegvaagt!

Dominostenen

De trailer belooft een spectaculaire rampenfilm te worden in de traditie van 2012 en The Day After Tomorrow. Hagelstenen zo groot als basketballen, mensen die op straat levend bevriezen, wolkenkrabbers die omvallen als dominostenen en natuurlijk de held die in zijn autootje overal behendig doorheen manoeuvreert. Mocht het je allemaal bekend voorkomen, is dat geen wonder. Regisseur Dean Devlin produceerde eerder explosieve films als Independence Day en Godzilla. 

Geostorm draait vanaf 19 oktober in de bioscopen.

Lees verder