Clive Owen is gehackt in trailer Netflix-film Anon

Veronica Superguide logo
Clive Owen is gehackt in trailer Netflix-film Anon

Clive Owen is gehackt in trailer Netflix-film Anon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort gaat Anon in première bij Netflix. De eerste trailer belooft een sciencefictionthriller in de traditie van Black Mirror en Minority Report!

Microchips

De sciencefictionthriller Anon speelt zich af in een wereld waarin anonimiteit en privacy niet langer bestaan. Door ingebouwde microchips is namelijk iedere mens op aarde te zien en te volgen. Hierdoor behoort misdaad schijnbaar voorgoed tot het verleden. Maar iemand heeft een manier gevonden om de ingebouwde chips te hacken en het duurt niet lang voordat de eerste dodelijke slachtoffers vallen. Rechercheur Sal Frieland gaat op onderzoek uit, maar al snel wordt ook hij het slachtoffer van de mysterieuze hacker...

Duistere kant

Anon belooft een sciencefictionthriller te worden in de sfeer van Black Mirror en Minority Report. Ook hier wordt de duistere kant van technologie belicht en getoond wat er gebeurt als deze technologie zich tegen ons keert. De hoofdrollen zijn voor Clive Owen (Sin City) en Amanda Seyfried (Mamma Mia!). De film is geschreven en geregisseerd door Andrew Niccol. Hij tekende in 1997 voor de spannende sciencefictionfilm Gattaca!

Anon is vanaf 4 mei te zien op Netflix.

Lees verder