Hillary Clinton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hillary Clinton
Hollywood

Claire Danes en Dakota Fenning spelen beide Hillary Clinton in dramaserie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Isabel Ockers

Claire Danes en Dakota Fanning gaan een rol spelen in Rodham, een dramaserie over het leven van Hillary Clinton. Fun fact: de actrice spelen allebei de rol van Hillary, maar ieder in een andere fase van haar leven.

Haar leven zonder Bill 

De serie gaat over het leven dat Hillary gehad zou kunnen hebben als ze niet met Bill Clinton was getrouwd. Rodham is gebaseerd op een bestseller van Curtis Sittenfeld uit 2020. Er zijn meerdere seizoenen in de maak. 

 

Niet meer op Hulu 

Het Amerikaanse Variety meldt verder dat de serie, die nog in ontwikkeling is, niet meer te zien zal zijn bij streamingdienst Hulu. Hoewel dat eerder wel de bedoeling was, gaan de makers nu toch op zoek naar een andere zender voor de reeks.

 

Eerdere verfilming van het leven van Hillary 

Het is niet de eerste keer dat het leven van Hillary verfilmd wordt. Vorig jaar werd ze nog gespeeld door actrice Edie Falco in de serie Impeachment: American Crime Story. In die serie kwam onder meer de affaire van Bill Clinton met Monica Lewinsky aan bod.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder