Chucky krijgt naast nieuwe film misschien ook eigen videogame

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chucky krijgt naast nieuwe film misschien ook eigen videogame

Chucky krijgt naast nieuwe film misschien ook eigen videogame

|
|

Laatste update:

Eind dit jaar komt een gloednieuwe film uit met horroricoon Chucky in de hoofdrol: Cult of Chucky. Daarnaast lijkt er een hoop interesse te zijn voor Chucky's eigen videogame gebaseerd op de populaire Child’s Play-franchise.

Videogame

De geruchten zijn ontstaan na een cryptische tweet op de officiële Curse of Chucky Twitter:

In de Tweet werd gepeild wie er een game van Child’s Play zou willen op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. 92% van de stemmers antwoordden met “HELL YES!” Zou dat genoeg zijn om de game in productie te laten gaan?

Child’s Play

Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat wereld kennismaakte met de moordzuchtige pop Chucky in Child’s Play (1988). Daarna volgden de films Child’s Play 2 en 3, Bride of Chucky, Seed of Chucky en in 2013 kwam Curse of Chucky uit.

Cult of Chucky

Eind dit jaar verschijnt een gloednieuwe horrorfilm met Chucky in de hoofdrol. In dit vervolg is Nica (Fiona Dourif) na de gebeurtenissen in Curse of Chucky opgenomen in een gesloten inrichting. Daar probeert ze haar begeleiders te overtuigen dat niet zij, maar Chucky haar familie heeft vermoord. Eén van de psychiaters denkt dat het een goed idee is om de pop erbij te halen, maar vanaf dat moment wordt de inrichting geteisterd door een reeks afgrijselijke moorden…

Wanneer Cult of Chucky in de Nederlandse bioscopen te zien is, is nog niet bekend.

Lees verder