Chris Zegers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Zegers

Chris Zegers haalt uit naar The Voice of Holland: 'egotripperij'

|
|

Laatste update:

Chris Zegers is absoluut geen fan van The Voice of Holland. En dat is nog zachtjes uitgedrukt. "Ik heb niks met The Voice of Holland. Ik vind het aanstellerij en egotripperij."Dit vertelt Chris in een interview met het nieuwe Veronica Magazine.

Niks met muziek te maken

Volgens de reisprogramma-presentator heeft TVOH niks met muziek te maken: “het is gewoon entertainment. De enige coach die ik serieus kan nemen is Anouk.” De anderen heeft hij dus niet zo hoog zitten. Meer mensen klagen over de slechte coach-eigenschappen van Lil’ Kleine, die hierdoor misschien niet meer terugkomt in The Voice. "De Beste Singer-Songwriter van Nederland vond ik veel toffer om te kijken."

Nieuw reisprogramma

Chris Zegers is nu te zien in Forever Young, een nieuw programma waarin hij positieve 80- en 90-plussers bezoekt. Het heeft daarin best veel weg van Gordons programma met oude mensen: 100 Jaar Jong. Maar waar Gordon Nederlanders opzocht gaat Chris, hoe kan het ook anders, naar het buitenland. De presentator spreekt 6 mensen die hun verhaal delen over de afgelopen eeuw.

Forever Young is elke maandag om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Lees verder