Chris Rock en Hellboy willen president worden in 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Rock en Hellboy willen president worden in 2020

Chris Rock en Hellboy willen president worden in 2020

|
|

Laatste update:

Twee dagen na de verkiezingen in de VS, heeft Chris Rock besloten dat hij bij de volgende ronde ook een poging waagt. "Ik ga ervoor in 2020, wens me succes" twitterde de komiek.

Head Of State

Acteur Chris Rock plaatste bij zijn aankondiging een foto van zijn film Head Of State uit 2003, waarin zijn personage min of meer per ongeluk president wordt. Hierdoor is het niet helemaal duidelijk of hij met de boodschap vervolgplannen voor de film aankondigde, een grap maakte of misschien toch echt politieke aspiraties heeft.

Hellboy for President

Ook Ron Perlman verkondigde in de race te zijn voor het Witte Huis. "Ik gebruik hierbij mijn immense Facebook-aanhang om te verkondigen dat ik me kandidaat stel als president van de Verenigde Staten, 2020", aldus de Hellboy-acteur grappend op het social medium.

Of toch Kanye?

De twee sterren krijgen concurrentie uit Hollywood van Kanye West. Die kondigde vorig jaar, geheel onverwachts, al aan zich kandidaat te stellen in 2020. "Het gaat niet om mij, het gaat om nieuwe ideeën", zei de muzikant in zijn wat warrige speech op de MTV Video Music Awards. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder