Chris Pratt in The Tomorrow War op Amazon Prime

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Pratt in The Tomorrow War op Amazon Prime

Chris Pratt strijdt tegen aliens in teaser The Tomorrow War

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komende zomer gaat The Tomorrow War in première. Vandaag onthulde Amazon Prime de eerste teaser voor deze explosieve sciencefictionfilm met Chris Pratt.

Terug uit de toekomst

In The Tomorrow War reizen een aantal tijdreizigers uit de toekomst terug naar het heden (bent u daar nog?). Maar de bezoekers hebben niet bepaald goed nieuws. In 2051 is de aarde namelijk ten prooi gevallen aan een buitenaardse invasiemacht. Het plan is om militairen en burgers uit het heden te transporteren naar de toekomst om hen mee te laten vechten in de strijd tegen de aliens. Maar of dat genoeg is om de wereld te redden…?

Amazon Prime

Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen; de hoofdrollen in The Tomorrow War zijn namelijk voor Chris Pratt (Guardians of the Galaxy), Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale) en Oscar-winnaar J.K. Simmons (Whiplash). De regie is in handen van Chris McKay, die eerder tekende voor de The Lego Batman Movie 1 en 2. Nu maar hopen dat The Tomorrow War een plaatsje weet te veroveren in ons overzicht van de 10 beste films op Amazon Prime.

The Tomorrow War is vanaf vrijdag 2 juli te zien bij Amazon Prime.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder