Chris Hemsworth als Thor

Veronica Superguide logo
Chris Hemsworth als Thor

Chris Hemsworth ziet nieuwe Thor-films wel zitten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na Avengers: Endgame is de toekomst van Thor onzekerder dan ooit. Maar als het aan Chris Hemsworth ligt, keert de dondergod snel terug in zijn eigen bioscoopavontuur!

Kaskraker

Niets is meer hetzelfde in hetzelfde in het Marvel-universum na Avengers: Endgame. Dat geldt zeker voor Thor. Deze geliefde superheld kregen we van een hele andere kant te zien kregen in deze ongelooflijke kaskraker. Het is dan ook nog maar de vraag of hij terugkeert in zijn eigen soloavontuur. Aan Chris Hemsworth zal het in ieder geval niet liggen. Volgens hem is het verhaal van de blonde Avenger nog lang niet ten einde!

Onweer

In een interview met Variety vertelt Hemsworth: “Eerlijk gezegd lijkt het me te gek om nog een paar Thor-films te maken. Maar ik weet niet wat het plan is. Thor is een heel ander personage nu, met tal van nieuwe mogelijkheden.” Het is niet onwaarschijnlijk dat dit gedroomde vervolg alsnog van de grond komt. Marvel-actrice Tessa Thompson verklaarde namelijk onlangs dat de studio in onderhandeling zou zijn met regisseur Taika Waititi over een vervolg op zijn bioscoophit Thor: Ragnarok. En dat klinkt toch alsof er onweer op komst is…

Lees verder