Chris Hemsworth in Netflix-actiethriller Dhaka

Veronica Superguide logo
Chris Hemsworth in Netflix-actiethriller Dhaka

Chris Hemsworth in Netflix-actiethriller Dhaka

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zijn contract met Marvel zit er dan misschien op, toch lijkt Chris Hemsworth niet van plan het rustig aan te gaan doen. De Australische Dondergod is binnenkort te zien in Bad Times at the El Royale en daarnaast is hij momenteel druk bezig met een Men In Black-reboot. Ook gaat hij de hoofdrol spelen in de actiethriller Dhaka, die hij binnenkort voor Netflix gaat opnemen.

Stuntman op de regiestoel

Dhaka belooft een Avengers-onderonsje te worden, want de film wordt geschreven en geproduceerd door de gebroeders Russo; de regisseurs van Avengers: Infinity War. Daarnaast zal de Thor-ster geregisseerd worden door de stunt-double van Captain America. Sam Hargrave is al jaren de vaste stuntman voor Chris Evans, en nu gaat deze waaghals zijn geluk op de regiestoel beproeven.

Huurling in India

Dhaka zal zich in India afspelen, wat Hemsworth ook vast niet verkeerd zal vinden: de acteur en zijn vrouw Elsa Pataky hebben in 2012 hun eerste dochtertje mede India genoemd omdat ze het zo'n geweldig land vinden. In Dhaka speelt de gespierde Aussie een huurling genaamd Rake die de zoon van een zakenman moet gaan redden. Wanneer de film op Netflix op moet duiken is nog niet bekend. 

Lees verder