Chris Hemsworth duikt op in nieuwe Crocodile Dundee-trailer

Door Redactie
Chris Hemsworth duikt op in nieuwe Crocodile Dundee-trailer

Afgelopen week was het internet collectief verbaast toen onverwacht een trailer (en strakke website) voor Dundee: The Son of a Legend Returns Home online gegooid werd. In de trailer maakten we kennis met Brian Dundee (gespeeld door Danny McBride), die schijnbaar de zoon is van outback-held Crocodile Dundee. En nu is er wéér een trailer opgedoken, waarin ook de Australische oogappel Chris Hemsworth voorbij komt.

Chris Hemsworth

In Dundee: The Son of a Legend Returns Home is Crocodile Dundee vermist in de outback van Australië. Alleen zijn -ietwat lompe- zoon kan hem redden en krijgt daar nu blijkbaar hulp bij van Aussie Wally Jr. (Chris Hemsworth). Sterker nog, Chris is rete-enthousiast over dit nieuwe project: "Meewerken aan de nieuwe Crocodile Dundee is een droom die werkelijkheid is geworden. Als trotse Australiër, ben ik vereerd om deel te nemen aan het volgende hoofdstuk van deze legendarische film."

Really?

Dussssss... Geloven we dit? Het is nu eenmaal vrij ongebruikelijk dat er werkelijk niets bekend is over een film tot de teaser verschijnt. Hebben we hier niet gewoon te maken met een zeer goed uitgevoerde publiciteitsstunt? Op Twitter is men van mening dat het gaat om een stunt voor de Super Bowl, die in februari plaatsvindt. Als we hier tóch echt te maken hebben met de vierde Dundee-film, dan verschijnt-ie waarschijnlijk al deze zomer in de bioscopen! Wij zijn benieuwd!