chris evans captain america marvel mcu

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
chris evans captain america marvel mcu

Held! Chris Evans terug op social media na plaatsen naaktfoto

|
|

Laatste update:

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat Chris Evans afgelopen weekend per ongeluk een naaktfoto van zichzelf het internet op slingerde… Het bleef daarna verdacht stil omtrent de Captain America-acteur. Vandaag laat Chris echter toch van zich horen! En hoe!

Chris Evans keert als held terug op social media

Chris Evans heeft voor het eerst gereageerd nadat hij per ongeluk een naaktfoto van zichzelf postte op het internet. En dat doet hij op enorm coole wijze! Hij gebruikt de ontstane ophef namelijk om zijn volgers op Twitter aan te sporen om in november naar de Amerikaanse stembus te gaan. Check onderstaande tweet maar eens:

Chris Evans deelt per ongeluk naaktfoto

Chris ging de afgelopen dagen viral met een naaktfoto, die hij zelf per ongeluk wereldkundig had gemaakt. Als verwijzing naar dat voorval voegt de Marvel-held een facepalmende en een schouderophalende emoji toe aan zijn tweet. Verder weidt hij echter niet over de naaktfoto’s uit. Dat deed hij overigens wel kort in een lokale talkshow (via Het Laatste Nieuws): “Het was een bewogen weekend. Wat ik heb gedaan was gênant, maar er zijn ergere dingen. Het is gebeurd, en het enige wat ik kan doen is dat aanvaarden.”

We geven de Captain America-acteur groot gelijk! Er zijn belangrijkere dingen in de wereld, zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse verkiezingen. Benieuwd hoe het verder met Chris gaat? Dat zochten we laatst voor je uit!

Lees verder