Chris Evans als Captain America in Avengers: Endgame

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Evans als Captain America in Avengers: Endgame

Chris Evans over terugkeer Captain America: ‘zeg nooit nooit’

|
|

Laatste update:

Het verhaal van Steve Rogers, aka Captain America, kwam tot een bevredigend einde in Avengers: Endgame. Toch geeft acteur Chris Evans toe dat hij géén nee gaat zeggen wanneer Marvel hem toch terug zou vragen. 

Een terugkeer van Cap zou wellicht wat te vroeg komen, maar is op den duur wel handig: we snappen de logica rondom zijn verwarrende einde nog steeds niet. Maar hé: de regisseurs én schrijvers komen daar zelfs niet uit, dus we zitten in goed gezelschap. Mocht het ooit zover komen, wil Chris weer terugkomen - maar hij heeft wel een aantal voorwaarden. 

Chris Evans over Captain America

"Als je dat weer wil oppakken, moet het geen cash grab worden", waarschuwt Chris. Zijn uitspraken komen uit een tof interview van Variety met goede vriendin en collega Scarlett Johansson (Black Widow). "We moeten het niet doen alleen om het publiek te pleasen. Wat voegen we dan toe aan zijn verhaal?"

Nooit nooit

Het ligt dus absoluut niet voor de hand, zo'n Cap-terugkeer na een einde dat eigenlijk prima was (los van de logica erachter). Toch houdt Chris de deur op een kiertje. "Zeg nooit nooit. Het is op dit moment geen harde 'nee', maar ook geen snelle 'ja'." Wil je nog een keer genieten van Chris' zwanenzang in Avengers: Endgame? Komt perfect uit: de film staat vanaf vandaag op Disney+.

Lees verder