James Dean in Rebel without a Cause

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Dean in Rebel without a Cause

Chris Evans noemt casting overleden James Dean ‘schandalig’

|
|

Laatste update:

James Dean wordt binnenkort digitaal tot leven gewekt in de oorlogsfilm Finding Jack. Maar niet iedereen in Hollywood is blij met de wederopstanding van deze legendarische acteur.

Crash

Deze week werd bekend dat James Dean volgend jaar te zien is in de oorlogsfilm Finding Jack. Best bijzonder, want de charismatische acteur is bijna zeventig jaar geleden om het leven gekomen bij een tragisch auto-ongeluk. Maar dankzij de wonderen van de moderne technologie staat zijn fatale crash een comeback niet in de weg. Het bizarre castingnieuws heeft voor veel onrust gezorgd in Hollywood… en Chris Evans steekt zijn mening niet onder stoelen of banken!

Picasso

‘Dit is vreselijk. Misschien kan een computer ook een nieuwe Picasso maken. Of een paar nieuwe liedjes schrijven van John Lennon. Het totale gebrek aan gezond verstand is schandalig’, schrijft de Captain America-acteur op Twitter. En de Marvel-ster is niet de enige die er zo over denkt!

Gimmick

‘Nope, dit moeten we niet willen’, reageert The Lord of the Rings-acteur Elijah Wood op de onwaarschijnlijke terugkeer van James Dean. Anton Ernst, de regisseur van het nu al omstreden Finding Jack, is zich van geen kwaad bewust. “We begrijpen de negatieve reacties niet zo goed, dit is nooit bedoeld als marketing gimmick”, zo vertelt hij tegen The Hollywood Reporter. Wat hem betreft zitten er dan ook vooral voordelen aan de digitale herrijzenis van de acteur: “We laten juist een hele nieuwe generatie kennismaken met James Dean.”

Lees verder