• Marvel

‘Chris Evans is de meest sexy man ter wereld’

Chris Evans

Chris Evans is door het tijdschrift People uitgeroepen tot de meest sexy man op aarde van 2022, waarmee hij Marvel-collega Paul Rudd opvolgt. De 41-jarige acteur die lange tijd Captain America speelde, staat daarom op de cover van het tijdschrift, en in het bijbehorende interview geeft hij aan dat zijn moeder erg blij zal zijn.

Meest sexy Chris

"Ze is trots op alles wat ik doe, maar dit is iets waar ze echt over kan opscheppen", aldus de meest sexy Chris van Hollywood. "Dit is wel een lastig ding om over geïnterviewd te worden. Het voelt als een gekke vorm van valse bescheidenheid." Maar, zegt hij ook, "Het is wel iets waar ik als ik oud en uitgezakt word op terug kan kijken."

Chris Evans is momenteel single maar zei in de zomer al helemaal klaar te zijn met het vrijgezellenleven. Netflix-kijkers kunnen Chris Evans nu zien in actiefilm The Gray Man.

Acteurs zijn vaak sexy

De Sexiest Man Alive wordt sinds 1985 door People gekozen uit de entertainmentindustrie, meestal betreft het acteurs. Destijds was Mel Gibson de eerste die de titel toegewezen kreeg, in recentere jaren waren dat Idris Elba, John Legend en Dwayne 'The Rock' Johnson.

Bron: ANP / Veronica Superguide