Chris Evans hangt Captain America-tenue aan de wilgen na Avengers 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Evans hangt Captain America-tenue aan de wilgen na Avengers 4

Chris Evans hangt Captain America-tenue aan de wilgen na Avengers 4

|
|

Laatste update:

Na Avengers 4 is het exit voor Chris Evans Captain America, tenminste, als het aan de acteur zelf ligt. Evans vertelt aan The New York Times dat hij stopt.

Exit Avengers

Nu Thanos eindelijk van zijn ruimtetoilet afkomt om de aarde eens flink de les te lezen, maakt superheldencollectief The Avengers zich op voor een laatste eindsprint. Voor veel van de knappe koppen uit het Marvel-universum loopt hun contract met de stripboekengigant namelijk af na Avengers 4.

Onder meer Robert ‘Iron Man’ Downey Jr. en Chris ‘Thor’ Hemsworth hebben al aangegeven dat het na nummertje vier waarschijnlijk einde oefening is. Hoewel het al langer bekend is dat hun contract afloopt, laat de acteur weten dat hij de eer aan zichzelf houdt en stopt nadat de reshoots van Avengers 4 erop zitten. “Je wilt van de trein af, voordat ze je eraf duwen”, aldus cap.

Houd nog wel even een slag om de arm. Dit soort geruchten deden al eens eerder de ronde. Nog een film voor Chris is dus niet uitgesloten. Captain America zelf blijft sowieso bestaan: een ander personage zal naar verwachting het roodblauwe tenue overnemen mits Evans ermee kapt.

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War, de derde Avengers-film, draait vanaf 25 april in de bioscoop. Centraal staat de paarse grootjoekel Thanos. De geruchten gaan dat de ruimteschurk naar aarde komt om indruk te maken op zijn liefje, de Godin van de dood. Of dit gaat om Thor: Ragnaroks Hela is nog even de vraag. Mocht dit zo zijn dan kan Thor zich in ieder geval een vervelende zwager rijker rekenen.

Lees verder