Martien Meiland uit Chateau Meiland en First and Last

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland uit Chateau Meiland en First and Last

Huh? Het chateau van de Meilandjes is nog niet verkocht?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eind februari ondertekenden de Meilandjes een voorlopig koopcontract en vanaf dat moment stond hun Franse B&B-kasteel Chateau Marillaux 'onder voorbehoud' verkocht. In de voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland, die gisteren op SBS6 kwam, begonnen Martien en Erica te twijfelen aan de koper... hoe zit het nu?

De beste man zou dan eigenlijk naar het chateau komen om alles definitief te maken: de Meilandjes waren daar namelijk ook om het kasteel helemaal op te frissen voor dit heuglijke moment. Nou, de champagne bleef in de kast: de man kon niet komen omdat hij positief testte op corona, maar Erica spotte een typefout in zijn mailtje van het GGD. Verdacht, vond ze. Het was ook niet voor het eerst dat de man een afspraak met de fam opschoof of cancelde. "Nou, volgens mij is er gewoon iets anders aan de hand", aldus Erica in het fragmentje hieronder. Martien beaamde dat. "Er is wat anders aan de hand. Dat kan niet anders."

Hoe zit het nu met het kasteel?

Dan maar naar die andere geïnteresseerden, klaagden Martien en Erica in de uitzending - die mensen boden zelfs meer knaken voor het kasteel. In gesprek met Shownieuws onthult Erica nu dat het zover toch nog niet is gekomen. "We zijn nog steeds met dezelfde koper bezig. Het chateau is ook nog steeds niet definitief maar onder voorbehoud verkocht."

Huh? Het chateau van de Meilandjes is nog niet verkocht?

Niet voor de verhuizing naar Noordwijk

Binnenkort gaan Erica en Martien dochter Maxime achterna: terug naar hometown Noordwijk. Komt de kasteelverkoop nog rond voordat ze naar hun nieuwe villa vertrekken? "Nee, dat denk ik niet."

Meid, wat een gezeik: voorlopig even geen Chateau Meiland meer op de buis. Gelukkig is een nieuw seizoen al wél vast aangekondigd door SBS6.

Lees verder