Maxime Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland in Chateau Meiland

Chateau Meiland-fans weten het zeker: ‘Maxime is zwanger’

|
|

Laatste update:

We moeten het voorlopig even doen zonder Chateau Meiland, maar dat wil niet zeggen dat de Meilandjes ons niet meer op de hoogte houden van hun levens. Zo zorgt Maxime met een insta-foto voor wilde geruchten: is ze dan toch zwanger?

In één van de laatste Chateau Meiland-afleveringen op SBS6 zagen kijkers hoe Maxime Meiland - jongste dochter van Martien en Erica - probeerde zwanger te raken met donorzaad. Dit mislukte. Door onderstaande insta-foto, die Maxime recent online zette, denken volgers dat het inmiddels wél is gelukt. 

Is Maxime Meiland zwanger?

De berichtjes onder de foto, waarop ze samen met bevriend acteur Robbert Rodenburg genoot van een avondje stappen, blijven maar binnenstromen. "Ben je zwanger?" en zelfs 'gefeliciteerd met je zwangerschap!'; volgers denken zeker te weten dat ze een 'babybump' zien bij Maxime. Al wijzen anderen er juist op dat het alleen zo lijkt door de manier waarop haar jas naar voren hangt. Hmm.... Het maakt in ieder geval de tongen los!

Chateau Meiland

Of Maxime haar tweede babywens ook daadwerkelijk in vervulling kan laten gaan, moet nog blijken. Mogelijk zien we over een tijdje al meer. Chateau Meiland keert met kerst weer terug op SBS6! Krijg je echt geen genoeg van deze hysterische familie? Schenk een wijntje in en geniet van de 9 meest hilarische momenten uit Chateau Meiland

Lees verder