Maxime Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Maxime Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Preview: Maxime beleeft angstige autorit in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. En afgaande op onderstaand fragment had het weinig gescheeld of het was ook meteen de laatste aflevering geweest! In het voorproefje dat SBS deelde op Instagram is te zien hoe de prettig gestoorde ondernemersfamilie maar net een tegemoetkomende vrachtwagen weet te ontwijken! Chauffeuse Erica is niet bepaald onder de indruk van de bijna-doodervaring. Maar Martien en Maxime zitten erbij alsof ze net hun leven aan zich voorbij zagen flitsen!

Laatste wensen

Vooral Maxime beseft maar weer eens dat het ieder moment afgelopen kan zijn. Reden genoeg om alvast haar laatste wensen kenbaar te maken aan haar familie. “Ik wil in ieder geval een zwart glanzende kist”. Het is tenslotte het laatste feestje dat de zelfverklaarde ‘party girl’ kan organiseren. Erica wijst haar er echter fijntjes op dat ze daarvoor wel een uitvaartverzekering moet afsluiten. Maar daar lijkt dochterlief gelukkig al iets op te hebben gevonden. Laten we hopen dat het nog lang niet zover is, want we kunnen de Meilandjes niet missen in deze barre tijden!

Je ziet Chateau Meiland vanavond om 20.30 uur op SBS6. De aflevering van volgende week kun je vanavond al vooruitkijken het videoplatform KIJK!

Lees verder