Charmed-actrices met elkaar in de clinch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Charmed-actrices met elkaar in de clinch

Charmed-actrices met elkaar in de clinch

|
|

Laatste update:

Rose McGowan heeft het helemaal gehad met Alyssa Milano, de actrice met wie ze te zien was in de hitserie Charmed. Alyssa zei in een Amerikaanse talkshow dat ze Georgina Chapman, de vrouw van de gevallen filmmagnaat Harvey Weinstein steunt. Dat zint Rose maar niks.

In de talkshow vertelde Alyssa dat Chapman erg lijdt onder de kwestie rond haar man. Ze gaat in ieder geval van hem scheiden en hoopt daarna met een schone lei te kunnen beginnen aan een nieuw leven. Volgens Alyssa, die samenwerkt met Chapman aan een liefdadigheidsproject, gaat dat de vrouw zeker lukken.

In niet mis te verstane bewoordingen veegt Rose de vloer aan met haar ex-collega. Ze raadt Georgina en Alyssa aan eens langs te gaan bij de vrouw van Bill Cosby, ook iemand die door veel vrouwen beschuldigd wordt van seksueel onaanvaardbaar gedrag.

Rose McGowan is één van de actrices die de zaak rond Weinstein in gang zette en Alyssa was een van de vrouwen die met #metoo op Twitter begon. Dat Rose nu gepikeerd is, komt omdat ze het vermoeden heeft dat Georgina Chapman op de hoogte was van het ongepaste gedrag van haar man.

Lees verder