Charlie Hunnam blijft maar grote rollen afwijzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Charlie Hunnam blijft maar grote rollen afwijzen

Charlie Hunnam blijft maar grote rollen afwijzen

|
|

Laatste update:

Charlie Hunnam heeft spijt dat hij een rol in Game of Thrones heeft afgeslagen. Dat vertelt hij aan The Sun Online. Begrijpelijk wel, want Game of Thrones is één van de populairste series ooit gemaakt.

Winter is coming! … Zonder Charlie

De acteur weet in het interview overigens wel snel te melden dat hij zeker open staat voor een nieuw aanbod van Game of Thrones: “Ik zou heel graag een rol in Game of Thrones spelen. Ze hebben mij een tijd geleden een bijrol aangeboden, maar die heb ik moeten afslaan omdat ik met een ander filmproject bezig was. Misschien in de toekomst, wie weet!” aldus de Sons of Anarchy-acteur. En eerlijk gezegd: dat zien wij best voor ons! Rechterhand van John ‘King of the North’ Snow, misschien?

Keuzes, keuzes, keuzes

De acteur heeft wel voor hetere vuren gestaan, wat betreft kiezen tussen (film)rollen. Zo was hij al begonnen met het filmen van Fifty Shades of Grey als zweep- en handboeienliefhebber Christian Grey, toen hij besloot dat ‘ie toch liever aan een andere film wilde werken. Op dit moment gaan er geruchten rond dat Charlie kans maakt om Daniel Craig als 007 te vervangen. Als wij een adviesje mogen uitbrengen: vooral niet twijfelen als je de rol van James Bond aangeboden krijgt, Charlie! DOEN!

Bezige bij!

In de tussentijd zit de acteur overigens bepaald niet stil. Mocht je het gemist hebben: Charlie speelt de hoofdrol in de in Nederland populairste Netflix-serie Sons of Anarchy (lees hier meer over de populairste Netflix-series per land). Sinds gisteren draait King Arthur: Legend of the Sword in de bioscoop, waarin hij de hoofdrol speelt. Net als in The Lost City of Z, trouwens, die sinds eind april in de bioscoop draait. Check de trailers hieronder.

Lees verder