Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

Chantal Janzen gaat voor bijzondere buitenlandse carrièrestap

|
|

Laatste update:

RTL-queen Chantal Janzen geht los. Ze maakt een bijzonder carrière-uitstapje richting... Duitsland!

Ze mag plaatsnemen in de jury in het nieuwe seizoen van de Duitse equivalent van Holland's Got TalentDas Supertalent. "Lieve mensen", schreef Chantal gisteren op Insta, "ik vind het een ongelofelijk grote eer dat ik gevraagd ben door RTL Deutschland om dit najaar voor hun zender plaats te nemen in de jury van de Duitse versie van Hollands Got Talent: Das Supertalent!"

Win het weekend van je dromen!

Chantal en de Duitsers

Chantals relatie met onze oosterburen komt niet helemaal uit de lucht vallen. In 2015 presenteerde ze er bijvoorbeeld The Voice Kids. En na haar Songfestivalshows van afgelopen mei stond ze natuurlijk weer hélemaal op de kaart. "Ik verheug me er ontzettend op om al het talent daar op het podium te zien!", zegt ze over Das Supertalent. Chantal gaat nog wel even langs de nonnen in Vught om haar Duits bij te spijkeren.

RTL-fusie

Chantal maakt een uitstapje in roerige tijden voor haar en haar Hilversumse collega's. RTL en Talpa willen gaan fuseren en dat betekent dat er over een tijdje enorm veel gaat veranderen in tv-land. Chantal, die al eerder van de fusie wist, hoeft waarschijnlijk niet te vrezen voor haar plekje, maar het zou zomaar kunnen dat ook zij moet inleveren qua aantal programma's als ze de spotlights weer moet delen met mensen als Linda de Mol en Wendy van Dijk. Zo'n Duits uitstapje - waarmee ze haar tv-horizon aanzienlijk verbreedt - is dus zo gek nog niet!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder