Chantal Janzen schittert in gloednieuwe romcom Het Verlangen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen schittert in gloednieuwe romcom Het Verlangen

Chantal Janzen schittert in gloednieuwe romcom Het Verlangen

|
|

Laatste update:

Een nieuwe Nederlandse romcom? Kom maar door. Met Chantal Janzen in de hoofdrol? Dat vinden we nog leuker. Je ziet de trailer van Het Verlangen hier.

Chantal Janzen

Chantal Janzen een typetje laten spelen, het kan bijna niet misgaan. De actrice / presentatrice / musicalster / multitalent speelt schoenenverkoopster Brigitte die een manuscript voor een boek aanlevert bij een uitgeverij. Het script is een absolute aanfluiting, maar Brigitte zelf doet de harten van de uitgevers wel sneller kloppen.

Het Verlangen

Toevallig hebben de eigenaars van de uitgeverij ook net een goed script ontvangen, maar dan van een schrijver, Herman, met een iets minder sprankelende look. De uitgevers zitten in de financiële problemen en kunnen een knaller wel gebruiken. Ze besluiten Herman en Brigitte een wisseltruc te laten uitvoeren. Met succes: het goede boek van de knappe schrijfster doet het goed bij het publiek. Totdat de rechtmatige auteur van gedachten verandert.

Cast

Naast een hoofdrol van Chantal Janzen spelen onder anderen Gijs Naber, Jelka van Houten, Alex Klaasen, Bram van der Vlugt, Cynthia Abma, Anne-Wil Blankers, Peter Bolhuis en Jochum ten Haaf in Het Verlangen. Alles Is Liefdes  Joram Lürsen is verantwoordelijk voor de regie. Vanaf 23 maart draait Het Verlangen in de bioscoop.

Lees verder