• BN'ers

Chantal Janzen hoopt op meer uitwisseling tussen omroepen: 'Daar pleit ik voor!'

Door Birgit Roobol
Chantal Janzen

Als het aan Chantal Janzen ligt, gaat er een hoop op de schop in tv-land. De RTL-presentatrice staat er zelf ook voor open om bij de concurrent aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld bij Talpa.

Dat vertelt ze aan RTL Boulevard. “Als het in samenspraak is en als het vanuit RTL gevraagd wordt, én als het iets is wat je graag doet, dan wel. Maar het is niet zo dat ik er zelf om vraag.” Daar voegt ze nog aan toe: “Maar ik heb absoluut niet zoiets van: dat doe ik niet ofzo. Het gaat erom of je je gelukkig voelt bij wat je doet.”

Een bezoekje aan Talpa

Eerder plaatste Chantal ook nog een foto op Instagram waarop duidelijk was dat ze een bezoek bracht aan het kantoor van Talpa. Over dat bezoekje laat ze weinig los, maar ze benadrukt wel dat ze het héél leuk vond om met drie andere hosts het songfestival te mogen presenteren. “Dus dat die uitwisseling mogelijk is, die samenwerking en kruisbestuiving… ja, daar pleit ik nogal voor!”

Gelukkig bij RTL

Ondanks dat het haar dus heel erg leuk lijkt, benadrukt ze wel dat ze heel erg op haar plek is bij RTL. “Daar ben ik gelukkig.”

Bron: RTL