Chantal Janzen, Eurovision

Veronica Superguide logo
Chantal Janzen, Eurovision

Chantal Janzen geneert zich voor mening Eurovision: Europe Shine A Light

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Chantal Janzen is na Eurovision: Europe Shine A Light stiekemhartstikke trots op zichzelf en het team. "Dat mag je misschien helemaal niet zeggen", zegt ze bij De Coen en Sander Show op Radio 538.

Chantal kijkt er in ieder geval met een goed gevoel op terug. "Ik vind het dus best gênant, maar ik heb me voorgenomen om het gewoon te zeggen. Ik loop gewoon een beetje op wolken", zo laat ze aan Coen en Sander weten. "Het was een programma dat in zo'n korte tijd in elkaar is gezet en we hebben het gewoon gedaan!"

Enthousiast

De presentatrice, die al aardig wat meters heeft gemaakt in Nederland, was misschien wel het tegengestelde van zenuwachtig. "Als je de ploeg een beetje stil wordt van de spanning dan wil ik juist dat dekbed opschudden. Ik denk dat ze op een gegeven moment dachten: hou je bek." Nou, zo gemeen was Graham Norton nou ook weer niet.

Nieuwe poging

Tijdens de show werd ook nog bekendgemaakt dat Rotterdam volgend jaar opnieuw de kans krijgt om het festijn te organiseren. Als het allemaal loopt zoals het zou moeten lopen, is Chantal dan opnieuw van de partij. "Ik kom nu ook wel echt in een nieuwe wereld. Normaal moet een programma door een paar mensen gekeurd worden, maar nu is dat nog meer. Dat is de AVROTROS, het Songfestival, het EBU. Dus dat is gaaf als iedereen het goedkeurt." 

Beluister hier het hele gesprek met Chantal terug.

Lees verder