Chantal Janzen doet boekje open over ex: 'Viste gebruikt condoom uit prullenbak'

Chantal Janzen is in het verleden bedrogen door haar ex-partner. Een verhaal daarover deelt de 44-jarige presentatrice in de editorial van haar blad &C. "Hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde", zegt ze over een van haar eerste partners.

Chantal Janzen

De presentatrice deelt "de ergste keer" met haar lezers, toen ze terugkwam na een weekendje weg met vriendinnen. "Op het moment dat ik de sleutel in zijn voordeur stak, werd ik kotsmisselijk", schrijft ze. Chantal liep "linea recta naar de prullenbak". "Ik viste er een gebruikt condoom uit. Ik wist gewoon: daar moet ik heen. Ik heb het op de salontafel gelegd en gewacht tot hij thuiskwam."

Ruzie

Daarna volgde volgens Chantal een ruzie, waarbij veel gehuild werd. "Ging ik bij hem weg? Nope. Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit.

Chantal is sinds 2006 samen met haar man Marco Geeratz. Samen hebben zij twee zoons. James werd in 2009 geboren en in 2018 kreeg het stel hun tweede zoon, Bobby. Eerder had ze ook drie jaar een relatie met Johnny de Mol.

'Flink schrikken voor Chantal Janzen'

Eerder deze week haalde Chantal ook al het medianieuws. 'Flink schrikken', riep kijkcijferfluisteraar Tina Nijkamp op Instagram. Haar quizprogramma Beat the Champions scoorde ineens zó slecht, dat Tina alarm sloeg. "Beat the Champions crasht volledig en heeft nog maar 561.000 kijkers en staat pas op plek 18. En is ook een laagterecord", schreef ze. Hoe het kan? Dat weet Tina ook niet, al zijn er wel drie opties: de concurrentie met voetbal, te veel quizzen bij RTL en dat Beat the Champions mogelijk te vaak in het jaar wordt uitgezonden.

Beat the Champions is iedere zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Bron: ANP/Veronica Superguide