Chantal Janzen bij Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen bij Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome

Chantal Janzen blikt openhartig terug op ‘pittig’ jaar

|
|

Laatste update:

Ben jij al aan het aftellen richting 2020? Chantal Janzen wel! De koningin van RTL blikt in een uitgebreide insta-verhaal terug op haar pittige jaar.

Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome, de bekendmaking van het songfestival, het winnen van de Televizier-Ster Presentatrice, de cocaïne-rel met Wendy van Dijk, haar nieuwe baan bij The Voice (die érg in de smaak viel) en nog véél meer dingen die we nu vergeten; Chantal Janzen had... nogal een druk jaar! 

Pittig

Ze beschrijft 2019 als "een mooi jaar", al plaatst ze daar meteen ook een kanttekening bij. "Te pittig qua werk zo nu en dan", aldus Chantal. "Maar thuis ging het goed en was 't fijn, dus dit jaar was gewoon mooi." Ook geeft ze aan dat al die succesverhalen leuk en aardig zijn, maar het draait eigenlijk maar om één ding: de mensen om haar heen. "Werk en succes zijn super, maar niets van al deze dingen vind ik leuk, mooi, of om van te genieten zonder m'n basis, m'n vrienden en m'n dierbaren."

Reacties

BN'ers als Patty Brard, Patrick Martens, Roxeanne Hazes, Dennis van der Geest en Marlijn Weerdenburg reageren met hartjes. Chantals verhaal maakt nogal indruk! Ze geeft haar volgers ook nog een wijze raad mee voor 2020. "Geniet van het moois, lach vooral veel, huil wanneer je dat nodig vindt, zeg sorry als je fouten maakt, let op je eigen lijf en dat van je dierbaren, en sta stil als je jezelf of de ander te hard voorbij holt. Hou elkaar stevig vast als 't mooi en ook als 't moeilijk wordt, maar vooral, HEB ELKAAR LIEF."

Lees verder