Chantal Janzen presentatie RTL

Veronica Superguide logo
Chantal Janzen presentatie RTL

Chantal Janzen beschuldigd van divagedrag: ‘Zo ontzettend zuur’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren viel Chantal Janzen opnieuw in de prijzen bij het Televizier Ring-Gala. Maar blijkbaar is niet iedereen fan van de populaire RTL-presentatrice!

Televizier-Ster

Chantal Janzen ging gisteravond voor de zesde keer aan de haal met de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Daarmee verbrak zij het record dat op naam stond van Yvon Jaspers. Reden genoeg voor een feestje, zou je denken. Maar volgens Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker reageerde de RTL-presentatrice wel erg verwend op het ontvangen van de televisieprijs…

‘Heel blasé’

In Shownieuws haalde Guido fel uit naar de grote winnaars van gisteravond tijdens het Televizier Ring Gala. “Wat ik echt een schande vind is dat al die winnaars zo ontzettend zuur zaten te kijken toen ze hoorden dat ze wonnen. Tim niet, maar die anderen wel. Allemaal heel blasé. Kijk naar Chantal Janzen, die bijna keek van: ‘Oh God, daar moet ik er weer eentje ophalen op het podium’”, aldus de uitgesproken bladenmaker.

Tim Hofman

De hoofdredacteur van Story was trouwens niet de enige die het feestje van de Televizier-winnaars probeerde te verstieren. Gisteravond haalde ook Jan Slagter al uit naar de uitreiking van de televisieprijzen. Naar aanleiding van de winst van Tim Hofman, sprak de Omroep Max-baas op Twitter spottend over ‘de Instagram-prijzen’.

Gevatte reactie

Volgens Jan Slagter had namelijk niet de presentator van Over Mijn Lijk, maar André van Duin de Televizier Ster moeten winnen. Hierop beet Hofman via hetzelfde medium op komische wijze van zich af. Chantal Janzen een beetje kennende volgt ze vast ook snel met een gevatte tegenreactie op alle haters!

Lees verder