Channing Tatum prankt kantoormedewerkers als Elvis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Channing Tatum prankt kantoormedewerkers als Elvis

Channing Tatum prankt kantoormedewerkers als Elvis

|
|

Laatste update:

Dat Channing Tatum van een geintje houdt, wisten we wel na het zien 21 Jump Street! Voor het goede doel maakt de adonis deze keer een stoffig kantoorgebouw onveilig als Elvis-imitator uit Las Vegas.

Strippers

Ter promotie van de Magic Mike Live Show in Las Vegas hees Channing Tatum zich in het kostuum van de legendarische zanger Elvis Presley. Als ‘The King’ valt hij vervolgens nietsvermoedende kantoormedewerkers lastig in een net iets te krappe lift. Om het helemaal af te maken, is de etage waar de lift stopt omgebouwd tot een heus casino, compleet met roulettetafels, dj’s en natuurlijk… strippers!

Surprise party

De reacties op Channings surprise party zijn om te gieren. Sommigen nemen liever een liftje later (die zullen zichzelf later wel voor de kop slaan), anderen vallen bijna flauw als Elvis zijn ware identiteit onthult. Als kers op de taart is deze prank ook nog voor een goed doel: mensen die doneren aan (RED) kunnen kaartjes winnen voor de Magic Mike Live Show in Las Vegas met niemand minder dan Channing Tatum himself! ‘Maak kans op zulke goede plaatsen, dat je Channings abs kunt tellen’, aldus de bedenkers van deze te gekke stunt.

Lees verder