Channing Tatum naakt op Instagram na verliezen Jenga

Veronica Superguide logo
Channing Tatum naakt op Instagram na verliezen Jenga

Channing Tatum naakt op Instagram na verliezen Jenga

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jenga is niet bepaald het meest sexy spelletje ter wereld. Toch weet Channing Tatum een verrassende erotische draai te geven aan dit behendigheidsspel!

Stripper

Channing Tatum is niet alleen een getalenteerde acteur, danser en stripper, hij is ook nog eens een fanatieke Jenga-speler! Toen de Magic Mike-ster werd uitgedaagd door Jessie J, zijn nieuwe vriendin (sorry, dames), hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Om het extra spannend te maken, moest de verliezer van het duel een gênante foto van zichzelf op Instagram plaatsen. Tot zijn grote schrik, en ons plezier, bleek de Britse zangeres een vastere hand te hebben dan haar geliefde...

Pikant

En zo kan het gebeuren dat Channing Tatum poedelnaakt op Instagram verscheen. Alleen zijn strategisch geplaatste handen zorgen ervoor dat de adonis geen Insta-ban aan zijn broek krijgt. Niet verrassend viel het pikante plaatje wel in de smaak bij zijn talloze aanbidders. Jessie J werd door de fans van de Hollywood-ster dan ook uitvoerig bedankt voor haar inspanningen. Maar niemand vatte de feeststemming beter dan deze Twitteraar!

Lees verder