Chadwick “Black Panther” Boseman in knallende trailer voor actiethriller 21 Bridges

Veronica Superguide logo
Chadwick “Black Panther” Boseman in knallende trailer voor actiethriller 21 Bridges

Chadwick “Black Panther” Boseman in knallende trailer voor actiethriller 21 Bridges

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Je zou denken dat regisseurs Anthony en Joe Russo het even rustig aan gaan doen nu hun Magnum Opus Avengers: Endgame eindelijk uit is. Maar niks daarvan: de broers hebben hun agenda's alweer helemaal volgeboekt voor de komende tijd. Ze zijn met meerdere films bezig met Avengers-sterren in de hoofdrol. Voor Netflix hebben ze de actieknaller Dhaka geproduceerd met Chris “Thor” Hemsworth in de hoofdrol, met Tom “Spider-Man” Holland gaan ze de thriller Cherry maken, en hier is de trailer voor de politiefilm 21 Bridges met Chadwick “Black Panther” Boseman als een New Yorkse politiedetective.

De 21 bruggen van Manhattan

In 21 Bridges speelt Boseman een agent wiens vader, die ook bij de politie zat, vermoord is. Daarom is hij er extra op gebrand om een ‘cop killer’ te pakken die acht agenten heeft vermoord. Om deze schurk te pakken te krijgen gaat deze detective over tot rigoureuze maatregelen: zo laat hij alle 21 bruggen die Manhattan verbinden met de rest van New York afsluiten, en daar dankt de film dus haar titel aan.

Vanaf 11 juli in de bioscoop

De trailer ziet er eerlijk gezegd een beetje dertien in een dozijn uit, maar dat zal voor de film zelf toch zeker niet het geval zijn aangezien de Russo's hierachter zitten en Chadwick Boseman de hoofdrol voor zijn rekening neemt. Die krijgt in deze film gezelschap van een cast die verder bestaat uit Taylor Kitsch, Sienna Miller en J.K. Simmons. 21 Bridges gaat op 11 juli in première.

Lees verder