Patrick van der Jagt in De Wereld Draait Door op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patrick van der Jagt in De Wereld Draait Door op NPO 1

‘Caveman’ Patrick verliefd: ‘ik hou van haar’

|
|

Laatste update:

Patrick van der Jagt, beter bekend als 'Caveman' uit Beau van Erven Dorens' daklozenprogramma Het Rotterdam Project, is weer helemaal happy in de liefde. Hij toont vol trots zijn nieuwe vriendin. "Fucking mooi stel toch?"

"Blij dat ik kan vertellen dat ik vandaag 45 jaar ben geworden", begint Patrick in een nieuw insta-bericht. "Het moment om ook dit met jullie te delen. Ze is slim, knap, sterk en lief en ik hou van haar. Fucking mooi stel toch." Talloze volgers feliciteren Patrick, die wordt overladen met positieve reacties!

'Caveman' Patrick

We leerden de toen nog dakloze Patrick massaal kennen in Het Rotterdam Project. Nadat hij met behulp van de show zijn leven weer op de rit kreeg en zelfs een eigen bedrijfje begon, kreeg hij vorig jaar ook nog zijn eigen tv-programma. In Caveman - tevens de bijnaam van Patrick - zagen we hoe hij het leven oppakte na zijn opname in een afkickkliniek.

Beau

Patricks goede vriend Beau ging ook ná Het Rotterdam Project door met daklozen helpen. Zijn nieuwste show, die vorig jaar op RTL 4 kwam, ging nóg een stapje verder. In De Sleutel gaf Beau thuislozen hun eigen huisje. Vooral één kandidaat sprong er echt uit: Rigo, die zorgde voor enorm heftige reacties bij kijkers (én bij Beau zelf).

Lees verder