Tom Holland, Zendaya en Jake Gyllenhaal in kinderziekenhuis

Veronica Superguide logo
Tom Holland, Zendaya en Jake Gyllenhaal in kinderziekenhuis

Hartverwarmend: hoofdrolspelers Spider-Man: Far From Home bezoeken kinderziekenhuis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tom Holland, Jake Gyllenhaal en Zendaya schitteren momenteel in Spider-Man: Far From Home. En deze video bewijst waarom deze sterren zo geliefd zijn onder hun talloze fans!

Ziekenbezoek

Sinds deze week draait de kaskraker Spider-Man: Far from Home in de bioscopen. Hierin bundelt de titelheld (gespeeld door Tom Holland) de krachten met Mysterio (Jake Gyllenhaal) om Europa te redden. Eenmaal terug in Amerika slaat dit Marvel-duo opnieuw de handen ineen. Deze keer om een bezoek te brengen aan de patiëntjes van het Children's Hospital Los Angeles. En als kers op de taart gaat niemand minder dan MJ (Zendaya) met hun mee op ziekenbezoek!

Selfies

Het kinderziekenhuis in Los Angeles zette onlangs deze video online waarin het bijzondere bezoek van de Spider-Man: Far from Home-sterren werd vastgelegd. Het drietal verrast de jonge patiënten tijdens een speciale voorvertoning van de zomerblockbuster. “Tom, Jake en Zendaya deelden high-fives, handtekeningen, selfies en bovenal een enorme glimlach met de kinderen”, aldus een woordvoerster van het ziekenhuis. Het is overigens niet de eerste keer dat Tom Holland als Spidey een bezoek brengt aan het ziekenhuis. Rond de release van Spider-Man: Homecoming bezorgde hij de kinderen ook al een onvergetelijke dag!

Lees verder