Cast Dawson's Creek weer bij elkaar

Door Redactie
Cast Dawson's Creek weer bij elkaar

Fans van Dawson's Creek kunnen kortstondig hun hart ophalen! De cast is namelijk weer eenmalig bij elkaar gekomen voor een reünie-shoot van Entertainment Weekly.

Reünie

Kerr Smith, Meredith Monroe, Katie Holmes, Michelle Williams, Busy Philipps, James Van Der Beek, Mary Beth Peil en Joshua Jackson kwamen vorige week allemaal bij elkaar om nog een keer met z’n allen op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Ook deden ze in een interview met zustermagazine People een boekje open over de succesvolle serie.

Comeback?

Het is de eerste keer dat de cast in groten getale weer bij elkaar komt sinds de seizoensfinale - een kleine vijftien jaar geleden. Of de reünie wat zoden aan de dijk zet wat betreft een comeback voor de serie? Het lijkt onwaarschijnlijk. Michelle Williams is druk bezig zichzelf een imago als Oscar-actrice aan te meten, Joshua Jackson ziet kniediep in een affaire en Katie Holmes’ agenda lijkt ook redelijk vol.

Toch is een daadwerkelijke reünie, reboot of remake niet uitgesloten. The CW (de voorloper van The WB, waar de serie op werd uitgezonden) is namelijk druk bezig hun paradepaartjes te reanimeren. Hoe de cast daarover denkt? Je ziet het in het onderstaande interview.

Dawson's Creek

Dawson's Creek was van 1998 tot 2003 zes seizoenen lang te zien. De serie stond in het verlengde van andere shows als Beverly Hills 90210 en Buffy the Vampire Slayer. Centraal stond een stel onbegrepen tieners die in het dorpje Capeside leerden wat het betekende om op te groeien.