Casey Affleck bedankte iedereen, behalve broer Ben

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Casey Affleck bedankte iedereen, behalve broer Ben

Casey Affleck bedankte iedereen, behalve broer Ben

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Casey Affleck won zondag een Golden Globe en bedankte iedereen van Denzel Washington tot de baas van Amazon, maar liet één opvallende naam achterwege.

Golden Globe

Affleck won de Golden Globe voor zijn rol in het drama Manchester by the Sea, en wordt door velen genoemd als serieuze kanshebber voor de Oscar in dezelfde categorie. Casey Affleck is al jaren een zeer gewaardeerde acteur, maar zijn paden zijn wel degelijk gebaand door broer Ben, die hem rollen gunde in films als Good Will Hunting en Gone Baby Gone. Nu heeft Ben Affleck misschien weinig te maken gehad met de film waarmee Casey nu een Golden Globe wint, maar een klein bedankje had de grote broer wel verwacht, vertelt hij op de bank bij Jimmy Kimmel.

Bang voor vlinders

Maar nee hoor, niets ervan. Matt Damon werd bedankt, de baas van Amazon werd bedankt, de producers, Denzel Washington ... maar niets over broer Ben. Wat doe je dan als grote broer? Terugslaan natuurlijk! In de video hierboven verraadt Ben met een grote glimlach op zijn gezicht een aantal kindergeheimen van de kleine Casey. Of ze allemaal waar zijn, dat weten we niet, maar volgens de vertelling van Big Ben is Casey bijvoorbeeld bang voor vlinders. De rest willen we niet verpesten voor je, kijk zelf maar!

Manchester by the Sea gaat hier overigens op 19 januari in première.

Lees verder