Carrie Fisher geëerd in nieuwe Star Tours in Disneyland Parijs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carrie Fisher geëerd in nieuwe Star Tours in Disneyland Parijs

Carrie Fisher geëerd in nieuwe Star Tours in Disneyland Parijs

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Carrie Fisher wordt geëerd in de nieuwe versie van de attractie Star Tours in Disneyland Parijs. Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Parijs is de populaire attractie volledig vernieuwd.

Star Tours: The Adventure Continues

Een digitale jonge versie van Fisher is te zien in een aantal van de zeventig verschillende avonturen die bezoekers kunnen beleven in Star Tours: The Adventure Continues. De vernieuwde attractie is vanaf zondag voor het publiek toegankelijk.

Prinses Leia

Fisher overleed eind december op zestigjarige leeftijd. De actrice werd wereldberoemd als Prinses Leia, een rol die ze in vier Star Wars-films vertolkte. Zij zal ook nog te zien zijn in het achtste deel in de officiële reeks, The Last Jedi, dat in december uitkomt.

Nieuwste technieken

De geüpdatete editie maakt gebruik van de nieuwste technieken en speelt zich deels af in de wereld van de laatste twee Star Wars-films die de afgelopen jaren uitkwamen. De 3D-avonturen die de bezoeker in een grote simulator beleeft, spelen zich af op voor de fans bekende locaties als Jakku, Naboo, Hoth, Tatooine en de Death Star.

25 jaar Disneyland Parijs

Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zijn de meeste populaire attracties gerenoveerd of vernieuwd. De oude versie van Star Tours dateerde uit de jaren tachtig. Check hieronder de opening van 25 jaar Disneyland Parijs!

Lees verder