Carrie Fisher blijft zichzelf in The Last Jedi

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carrie Fisher blijft zichzelf in The Last Jedi

Carrie Fisher blijft zichzelf in The Last Jedi

|
|

Laatste update:

Tot verdriet van velen overleed ze vorig jaar. De geliefde Carrie 'Princess Leia' Fisher is echter wel te zien in de volgende Star Wars-film. Eerder werd gesproken over een hologram, maar dit plan is nu van de baan.

Princess Leia

“Haar optreden, waar we erg blij mee zijn, blijft zoals het is”, sprak Bob Iger van Disney tijdens een seminar in Los Angeles. Er komt dus geen technologie te pas aan de bijdrage van de overleden actrice om de verhaallijn van haar personage uit te breiden. Het verhaal van The Last Jedi is volgens Iger dan ook niet aangepast sinds haar dood.

15 jaar Star Wars

Naast de informatie over de rol van wijlen Fisher, had Iger meer nieuws over de saga. Ze zijn bij Disney namelijk nog lang niet klaar met de Star Wars-franchise. Wat wil je ook met het ene na het andere kassucces? Volgens Iger zijn ze bij de filmstudio bezig met verhaallijnen voor Star Wars-films over de strijd tussen de Jedi en de Sith, die voor de komende 15 jaar op de planning staan.

Han Solo

The Last Jedi (nummertje 8 in de reeks) moet eind dit jaar uitkomen en de negende Star Wars-film staat gepland voor 2019, maar dan is er ook nog de Han Solo-film. In het verhaal is Han Solo tussen de 18 en 24 jaar oud en ontmoet hij Chewbacca voor het eerst. Samen stuiten de twee op de Millennium Falcon, zo meldt The Hollywood Reporter. De rol van Han Solo wordt in deze film gespeeld door Alden Ehrenreich, die we kennen van onder meer de Coen Brothers’ film Hail, Caesar.

Lees verder