Carpool Karaoke wordt een volwaardige serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carpool Karaoke wordt een volwaardige serie

Carpool Karaoke wordt een volwaardige serie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met Carpool Karaoke heeft James Corden een dikke vette hit te pakken. Niet zo gek dus dat het een eigen serie wordt. De eerste teaser werd tijdens de Grammy's onthuld.

Zingende taxichauffeur

Het concept: James interviewt verschillende beroemdheden terwijl hij rondtoert in de auto en af een toe een moppie zal meezingen. In de trailer zien we de presentator zelf nog een keer als zingende taxichauffeur optreden, maar dat zal hij niet elke keer doen. De bedoeling is dat in elke aflevering iemand anders het gaspedaal zal indrukken. 

Nieuw jasje

Het eerste seizoen van Carpool Karaoke: The Series zal bestaan uit zestien afleveringen. James heeft voor "Carpool Karaoke 2.0" een blik sterren opengetrokken: niemand minder dan Will Smith, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, John Cena en Shaquille O'Neal stappen allemaal in. De serie zal binnenkort exclusief te zien zijn via Apple Music. Het is alleen nog niet bekend wanneer precies.

De eerste keer

De allereerste Carpool Karaoke deed James Corden met George Michael in 2011. Ook Adele, Justin Bieber en Michelle Obama stapten in de auto. 

Lees verder