Carpool Karaoke-serie laat nog even op zich wachten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carpool Karaoke-serie laat nog even op zich wachten

Carpool Karaoke-serie laat nog even op zich wachten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

James Cordens Late Late Show-item Carpool Karaoke gaat verder op Apple. Alleen duurt het net even wat langer voordat de serie van start gaat.

Carpool Karaoke

Ergens deze maand hadden we de nieuwe afleveringen van Carpool Karaoke moeten kunnen streamen, maar helaas wordt het nu later dit jaar. Aangezien 2017 nog lang niet afgelopen is, kunnen we slechts gissen naar een releasedatum. Waarom het langer duurt om Carpool Karaoke uit te brengen, is niet bekend.

The Late Late Show

Carpool Karaoke is zonder twijfel het populairste item uit The Late Late Show with James Corden. In de video’s zien we hoe de talkshowhost carpoolt met een beroemdheid en tijdens hun rit naar de eindbestemming, zingen ze het ene na het andere bekende nummer. Regelmatig, wanneer er een zanger(es) op de passagiersstoel zit, blèren ze nog een paar eigen liedjes mee.

Meest bekeken video's

De meest bekeken Carpool Karaoke-video’s, met views die soms boven de 100 miljoen uit komen, zijn niet geheel toevallig met zangers. Adele, Justin Bieber, One Direction, Sia en Selena Gomez wisten de meeste kijkers te trekken. 

Lees verder