Caroline van der Plas reageert opnieuw: 'Maarten had gewoon gelijk'

Door Redactie
Caroline van der Plas, Maarten van Rossem

De discussie tussen Caroline van der Plas en Maarten van Rossem over de betekenis van D-Day krijgt ook vandaag weer een staartje. Al lijkt er nu een einde aan te komen. Caroline geeft namelijk haar fout toe! 

De betekenis van het woord D-Day

Je kunt het bijna niet gemist hebben. Woensdagavond liet Caroline van der Plas van de Boerburgerbeweging bij Humberto weten 'boos' te zijn op de makers van De Slimste Mens, en dat had alles te maken met de betekenis van het woord 'D-Day'. "Die D staat voor decision. Het is decision day", zo stelde het Tweede Kamerlid. Ze vond het jammer dat het fragment waarin ze Maarten van Rossem corrigeerde de uitzending niet had gehaald. Dat had een reden, zo bleek. Geinponem Maarten van Rossem was het daar namelijk niet mee eens, en hield ook gisteren voet bij stuk.

Sportieve reactie

Gelukkig lijkt er van een grote 'showbizz'-rel geen sprake. Bij Shownieuws ging Caroline gisteravond alsnog door het stof. "Ik dacht: ik heb het na de uitzending opgezocht en ik zag dat het 'Decision-day' was. Maar dan lees je weer ergens veel te snel overheen en trek je je conclusies. Daar heb ik wel vaker last van", reageert ze nu. "Ik heb de indruk gewekt dat ik boos op ze ben en ze iets expres hebben gedaan. Dan vind ik ook dat ik zo sportief moet zijn om dat toe te geven. Bij deze."

Eind goed, al goed

Ze kan dan ook niet anders dan het boetekleed aantrekken. "Maarten had gewoon gelijk en ik had gewoon ongelijk." 

Shownieuws is iedere dag om 23.00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.