Carlo Boszhard over kwakkelende gezondheid: ‘Ik ben nu zelf toe aan onderhoud’

Carlo Boszhard maakt zich zorgen om zijn gezondheid. Hij ligt constant tegen de vloer door een zwakke enkel en voelt de laatste tijd meer druk op zijn hart. In zijn column voor de Televizier lucht hij zijn hart.

Tekst: Lauressa van Roekel

Door Redactie
Carlo Boszhard in Married at First Sight
© Tom Cornelissen

Dat Carlo veel energie en liefde in zijn programma’s steekt, spat altijd van het scherm af. Ook is hij op dit moment aan het verhuizen en verbouwen. Dit drukke leven lijkt wat te veel te worden. Zo is hij tijdens het klussen in zijn nieuwe huis voor de zoveelste keer door zijn enkel gegaan. “Mijn rechterenkel is instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil.

Rustiger aan doen

Volgens Carlo is het nu wel echt tijd om rustiger aan te doen en zijn gezondheid voorop te zetten. “Ik ben nu zelf toe aan onderhoud. Een middel voor de enkels is nodig, want drie keer per maand erdoorheen gaan is niet normaal.

Druk op zijn hart 

Daarnaast is er meer zorgwekkends aan de hand. Hartklachten zitten namelijk in de familie en dat merkt Carlo ook. De laatste tijd heeft hij weer wat meer druk op zijn hart en die klacht neemt hij heel serieus. “Dat is een teken van: stop, rust. Ik ben op een leeftijd dat ik goed naar mezelf moet luisteren.” 

Married at First Sight 

Onlangs begeleidde Carlo nog verschillende koppels in het geliefde programma Married at First Sight. Alles over de matches en trouwerijen vind je op onze Married at First Sight-overzichtspagina. Vooralsnog zijn alleen de twee dames Laura en Cathalijne nog samen. Ook blijken de deelnemers nog regelmatig met elkaar op te trekken, alleen niet met iedereen...