Carice van Houten in Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carice van Houten in Jinek

Carice van Houten slaat terug na hatelijk uiterlijk-commentaar van Jinek-kijkers

|
|

Laatste update:

Steractrice Carice van Houten zat gisteren bij Eva Jinek om te praten over de serie Red Light, die zij en Halina Reijn samen maakten (en waar ze hoofdrollen in spelen). Ondertussen barstte het op twitter los met allerlei nare reacties op Carice's uiterlijk, maar ze slaat nu terug naar de haters!

"Eeuwig zonde", klonk het op twitter. Veel kijkers dachten te zien dat Carice aan zich zou hebben laten sleutelen. Zelfs het hatelijke "botox-bakkes" werd de wereld in geslingerd...

Carice slaat terug

De Game of Thrones-bekendheid laat niet zomaar over zich heen lopen. Ze opende vanochtend haar twitter en schrok zich - zo kunnen we ons voorstellen - vast rot van al die zure narigheid. Ze besloot op geheel eigen wijze te reageren op de haters! 

Carice en Red Light

De tiendelige dramaserie Red Light speelt zich af in de rosse buurten van Antwerpen en Amsterdam en Carice speelt een van de hoofdrollen, sekswerker Sylvia.

Ze produceerde de serie samen met Halina Reijn en mede hierdoor kreeg ze het speelplezier weer terug. Want het had niet veel gescheeld of ze was gestopt met acteren na haar tijd in Game of Thrones, die achteraf gezien helemaal niet zo fijn was

Red Light is vanaf vrijdag 19 februari om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder