Carice en Guy delen gelukkige gezinskiekjes met de wereld

Veronica Superguide logo
Carice en Guy delen gelukkige gezinskiekjes met de wereld

Carice en Guy delen gelukkige gezinskiekjes met de wereld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Van Houten-Pearce baby is inmiddels alweer een aantal weken oud en het was natuurlijk wachten op de eerste familiekiekjes. We hebben goed nieuws voor je: die zijn er!

Monte

Monte is de naam van de eerste telg van Neerlands trots Carice en haar geliefde. Guy zette de foto’s op zijn Twitter-pagina. Zowel pa als ma is flink actief op social media en ze zijn wel zo verstandig om niet direct het gezicht van hun kleine met de hele wereld te delen. Wat we dan wel te zien krijgen? Montes achterhoofd.

Intiem

Voorzien van de tekst “Finally a nice quiet stroll out in the world” zien we een paar foto’s van Guy en Carice met de kinderwagen, waarop ze inderdaad een rustig tochtje door het bos maken. Intieme foto’s van een gelukkig gezinnetje en een eerste blik op het achterhoofd van een misschien wel heel getalenteerd acteur.

Brimstone

Carice van Houten en Guy Pearce maakten in maart bekend dat ze samen een baby verwachtten. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone, die eerder deze maand haar première beleefde. Voordat ze een relatie kreeg met Pearce, was Van Houten een paar jaar samen met Kees van Nieuwkerk. Pearce was achttien jaar getrouwd met Katie Mestitz. 

Lees verder