Captain Marvel-ster Brie Larson verrast Amerikaanse bios-bezoekers

Veronica Superguide logo
Captain Marvel-ster Brie Larson verrast Amerikaanse bios-bezoekers

Captain Marvel-ster Brie Larson verrast Amerikaanse bios-bezoekers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wat een bazin! Dé nieuwe heldin van de MCU, Captain Marvel, bracht afgelopen weekend een bliksembezoek aan een Amerikaanse bios. Brie Larson herself hielp de medewerkers een handje mee.

De marketingmensen van Marvel deelden het met alle plezier op het twitteraccount van de film. Handig PR-momentje, natuurlijk (geef ze eens ongelijk). Brie hees zichzelf voor de gelegenheid in een tof Captain Marvel-trainingspak. Check de beelden!

Monsterhit

Brie heeft natuurlijk ook alle reden om zo vrolijk te zijn. Haar film harkt tot nu toe enorm veel geld binnen, zo meldden wij gisteren al. Inmiddels schiet Marvels eerste échte superheldenfilm met een vrouwelijke hoofdrol echt door het dak. In drie dagen bracht Captain Marvel maar liefst – houd je vast – 455 miljoen dollar binnen! Alleen Infinity War ging – als het om superheldenfilms gaat -  sneller, met 640 miljoen dollar in opening weekend.

Endgame!

Inmiddels focussen Marvel-diehards zich natuurlijk vol op Avengers: Endgame, die volgende maand al uitkomt! 24 april om precies te zijn. Wie Captain Marvel al zag, is waarschijnlijk nóg meer gehyped voor de aankomende Avengers-film. Ook tof: het originele team staat eindelijk weer vol in de spotlights. Eerder blikten wij al vooruit op het onvermijdelijke: want deze Marvel-helden gaan waarschijnlijk dood in Avengers: Endgame.

Lees verder