Captain Marvel staat centraal in nieuw Avengers: Endgame-fragment

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Captain Marvel staat centraal in nieuw Avengers: Endgame-fragment

Captain Marvel staat centraal in nieuw Avengers: Endgame-fragment

|
|

Laatste update:

De Amerikaanse ontbijtshow Good Morning America heeft vanmiddag (toen het in Amerika nog ochtend was) een nieuw fragment uit Avengers: Endgame vertoond. Het gaat om een scène van één minuut waarin Brie Larson’s Captain Marvel uitlegt waarom de Avengers er nu wél in zullen slagen om Thanos te verslaan: omdat ze haar er nu bij hebben. Als War Machine (Don Cheadle) deze nieuwkomer vraagt waar Captain Marvel al die tijd is geweest, wordt met haar antwoord dit mysterie ook meteen opgelost. Bekijk hier het fragment dat inmiddels ook vrijgegeven is op YouTube:

Persoffensief barst los

De perstour voor wat de meest succesvolle film aller tijden dreigt te gaan worden is ook dit weekend begonnen, en dat is te zien aan de social media accounts van de sterren. Zo deelt Chris “Thor” Hemsworth een aantal vrolijke plaatjes van de cast op zijn Instagram.

De Fab Four zingen de Fab Four

Op het account van Robert Downey Jr. zien we een filmpje waarop de acteurs achter Hulk, Iron Man, Captain America en Thor samen Hey Jude zingen, een liedje van die andere Fab Four.

In de tussentijd zijn Jeremy Renner en Paul Rudd lol aan het trappen als de Ant-Man acteur een Hawkeye-shirt aantrekt waar zijn collega onder kruipt.

Op het officiële Avengers-account zien we daarnaast beelden van de cast die vertelt over hoe vet deze film wel niet gaat worden. Alsof we dat zelf al niet wisten?!

Avengers: Endgame gaat 24 april in première. Ben je door de online-rijen heen gekomen en heb je een kaartje voor de premièredag weten te bemachtigen? Dan heb je mazzel!

Lees verder