Candy Dulfer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Candy Dulfer
BN'ers

Candy Dulfer: ‘Ik huil de hele dag’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Candy staat op 23 en 24 september weer samen met de Ladies Of Soul in de Ziggo Dome. Het is alleen nog de vraag of de saxofonist het droog houdt tijdens haar optredens, want ze wordt nogal snel overvallen door emoties.

Mascara alweer uitgelopen 

De Lady of Soul onthult in de nieuwste Veronica Superguide, die vanaf vandaag in de winkels ligt, dat ze de hele dag huilt. “Dat heeft denk ik ook met mijn leeftijd te maken. Ik hoef bepaalde nummers niet eens aan te zetten of mijn mascara is alweer uitgelopen.”

I Can’t Make You Love Me

Of het nu om films of muziek gaat, de 52-jarige saxofonist moet dagelijks regelmatig haar uitgelopen mascara bijwerken. Op de vraag welk nummer ze op haar uitvaart zou willen draaien, zegt ze: “Ik wil ze niet bombarderen met verdriet, maar áls ik dan moet kiezen is het I Can’t Make You Love Me van Bonnie Raitt. Daar moet ik zelf ook altijd van huilen.”

Candy is de komende maanden druk bezig met haar tour door heel Europa. Van Polen tot Frankrijk: geen podium is te gek voor haar. In september mogen we haar weer in ons eigen Amsterdam bewonderen, waar ze samen met de andere Ladies of Soul de leukste hits speelt. En wat de andere Ladies betreft: ze hopen dat Glennis Grace er ondanks het ‘supermarktincident’ gewoon bij kan zijn.

Het hele interview met Candy Dulfer lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die nu in de winkels ligt!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder