Can. Not. Wait. Release date Deadpool 2 onthuld

Veronica Superguide logo
Can. Not. Wait. Release date Deadpool 2 onthuld

Can. Not. Wait. Release date Deadpool 2 onthuld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deadpool was zo’n beetje de grootste kaskraker van 2016. Velen kunnen dan ook niet wachten op een vervolg van de film rondom de antiheld, gespeeld door acteur Ryan Reynolds. Voor hen is er goed nieuws.

Agendapuntje

Filmstudio 20th Century Fox heeft de officiële releasedatum aangekondigd. Deadpool 2 draait over iets meer dan een jaar, vanaf 1 juni 2018, in de bioscopen.

Kleine correctie

De opnames voor de film staan gepland voor komende zomer in het Canadese Vancouver. Eerder gingen ingewijden ervan uit dat Deadpool 2 al in maart 2018 in de bioscopen zou gaan draaien. Helaas wordt het geduld van de fans dus íets langer op de proef gesteld.

Instant hit

Deadpool is één van de succesvolste superheldenfilms ooit in Nederland. De film staat op de vijfde plaats in de lijst van superheldenfilms die het meeste geld opleverden. In de vervolgfilm speelt acteur Josh Brolin de rol van Deadpools beste vriend Cable. David Leitch is aangetrokken voor de regie.

The Hitman's Bodyguard

Ryan Reynolds is komende zomer, vanaf 10 augustus, al wél te zien in een nieuw, veelbelovend actie-avontuur. Samen met Samuel L. Jackson speelt hij in The Hitman's Bodyguard, een film die grotendeels is opgenomen in Amsterdam. Bekijk de trailer in onderstaande video:

Lees verder