Riverdale-sterren Camila Mendes en Charles Melton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Riverdale-sterren Camila Mendes en Charles Melton

Riverdale-sterren Camila Mendes en Charles Melton toch weer aan het daten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er hangt opnieuw liefde in de lucht op de Riverdale-set. Acteurs Camila Mendes en Charles Melton zijn weer aan het daten en dat anderhalf jaar nadat ze uit elkaar gingen.

Dat meldt entertainmentwebsite E!. Volgens een anonieme bron bracht het weerzien op de Riverdale-set in Vancouver de twee opnieuw dichterbij elkaar. “Toen ze weer samen waren en met hun gemeenschappelijke vrienden optrokken, realiseerden ze zich dat ze een sterke band hebben en de aantrekkingskracht nog niet verdwenen was. Ze geven erg veel om elkaar.

‘Veggie’

In het najaar van 2018 werden Camila en Charles, die Veronica en Reggie spelen in de serie, insta-official. Ze hoefden hun liefde voor elkaar niet te verbergen in Riverdale, want ook hun personages waren elkaars bae. Tot het grote verdriet van ‘Veggie’-shippers gingen de twee een jaar later uit elkaar.

Babyvirus

Die opbloeiende relaties is niet het enige leuke ding dat de Riverdale-set voortbrengt. De sterren zijn namelijk erg euh… lekker bezig! Na de zwangerschap van actrice Vanessa Morgan wordt ook ‘Archie’-acteur KJ Apa een KJ Papa. Hij verwacht samen met zijn vriendin hun eerste kindje.

Riverdale is te zien op Netflix. Na een korte pauze gaat het vijfde seizoen hoogstwaarschijnlijk in augustus verder.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder